Over ons

Monique

Monique

Robin

Robin

Jaren geleden hebben wij door chronische klachten niet alleen vitaliteit in moeten leveren, het heeft destijds ook onze baan als dierenarts en docent, onze carrière en bijna onze toekomst gekost. De prognose die ons door de omgeving werd voorgehouden, hebben we niet geaccepteerd. Die tijd was voor ons het begin van een zoektocht. We vonden alternatieve bronnen voor het herstel van klachten. We ontdekten dat door verschillende inzichten en bewezen behandelmethodes te combineren, beter en sneller herstel plaatsvindt.

De erfenis van beperkende gedachtepatronen bracht ons bij toptrainers en -coaches in de Verenigde Staten. Daar hebben we effectieve interventiemethodes geleerd en toegepast in onze eigen levens. Het toepassen van deze interventiemethodes hebben onze levens getransformeerd naar meer passie, voldoening en een hechte band binnen ons gezin. Dat onze kinderen met plezier makkelijk presteren en enorm groeien in hun persoonlijke ontwikkeling zien wij als direct gevolg van het integreren van deze methodes in hun opvoeding.
De positieve resultaten die wij zelf persoonlijk ervaren aan de ene kant en aan de andere kant de problemen die we zien bij onze patiënten van het niet goed kunnen handelen van de steeds terugkerende stressfactoren, heeft ons doen besluiten om deze interventies toe te voegen aan onze dienstverlening.

De combinatie van toegepaste therapieën en de interventiemethodes, zorgt voor een unieke en meer volwaardige aanpak in de behandeling van klachten. Wij kijken niet alleen naar de klacht van onze patiënt, maar zien onze patiënt als iemand die optimaal wil functioneren in het gezin, in de relatie en in de maatschappij. In de afgelopen 12 jaar hebben we inmiddels meer dan 1.000 mensen die waren uitgedokterd geholpen hun vitaliteit te verbeteren.

ContactVoor meer informatie:

Robin van Hattum, trainer
Drs. Monique van Hattum, acupuncturist

Vitaal Plus Academie
is onderdeel van High Vitality
De Peinder Mieden 6
9218RZ  Opeinde
T: 0512-548816
E: kantoor@vitaalplusacademie.nl
KvK Leeuwarden, nr.: 59584815
BTW nr.: 8535.56.362.B.01

Reacties plaatsen is niet mogelijk.